Home / ALLMÄNNA VILLKOR

HUR HANTERAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

För Muscle Therapy är våra kunder viktiga. All information som samlas genomförs på ett ansvarsfullt sätt med hänsyn till din integritet och till GDPR. Det är viktigt för oss att vara tydliga angående hur vi hanterar dina personliga uppgifter, därför kan du alltid kontakta oss gällande frågor kring detta.

 

Det finns tillfällen där vi däremot behöver hantera dina personuppgifter eller annan integritetskänslig information för att tillhandahålla våra tjänster. Till exempel när du handlar på muscletherapy.se behöver vi säkerställa att köpet är riktigt och att det verkligen är du som handlar. Beroende på vilket betalsätt du väljer kan vi behöva hantera dina kreditkortsuppgifter eller utföra en kreditbedömning. Vill du att din information raderas efter att din order hos oss är färdighanterad mailar du oss.

PRISER

Samtliga priser är i den valuta som finns tillgänglig för ditt valda land och inkluderar gällande moms. Vi reserverar oss rätten att utfärda eventuella prisjusteringar, lagerändringar och uppenbara skrivfel. Rabattkoder kan inte kombineras med andra erbjudanden om inte annat anges.

 

BETALNING

Vi erbjuder olika lokala betalningsalternativ beroende på vart du är i världen. Vi erbjuder bland annat; VISA, Mastercard, American Express, Klarna, PayPal och Swish.

 

LEVERANS OCH FRAKT

 Det är viktigt att du uppger korrekt e-postadress och telefonnummer. Lämnar du felaktiga uppgifter kommer du inte få nödvändig information om din order. Paket som inte hämtas upp kommer skickas tillbaka till oss. Vi erbjuder olika lokala fraktalternativ beroende på vart du befinner dig. Vi erbjuder bland annat; DHL och UPS.

 

LEVERANSTID

Din order skickas snarast efter din beställning. Vanligtvis packar och skickar vi beställningar som inkommit innan kl. 12.00 på vardagar samma dag. Normalt har alla kunder sina paket inom 2–7 arbetsdagar, men det är inget vi kan garantera.